Karim Benzema elképesztően pimaszt gólt lőtt a BL-döntőben - Újra bajnok a Real Madrid

2018. május 26., 22:21

Szerző:

Kijevben játszotta a Real Madrid és a Liverpool a Bajnokok Ligája döntőjét, amelyen Karim Benzema elképesztően pimasz gólt szerzett a mérkőzés 51. percében. A spanyol királyi gárda francia csatára egy kapushibából szerzett vezetést, egy felívelés után a Liverpool német kapusának, Loris Kariusnak a kezében landolt a labda, csakhogy ő nem figyelt oda,  hogy kinek dobja ki. A labda elakadt a Real Madrid csatárában, akinek csak bele kellett érnie, hogy megszerezze a meccs első gólját.

Ezután Sadio Mané villámgyorsan kiegyenlített, egy szöglet utáni fejesbe tette bele a lábát, az 55 percben, de a Liverpool csak kilenc percig élvezhette, hogy egyenlő az állás, a 63. percben a csereként beállított csatára, a walesi  Gareth Bale bődületesen nagy gólt lőtt ollózásból.

Ezután Gareth Bale lőtt még egy gólt a 83. percben – Loris Karius rajta volt és hozzáért –, amellyel eldőlt a meccs. A Real Madrid végül 3:1-re nyert és ezzel sorozatban harmadszor, összesen tizenharmadszor BL-győztes.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.