Győztes góllal állt bosszút az angol kapus primitív beszólásáért a horvát csatár

2018. július 12., 15:45

Szerző:

a szerda esti Horvátország – Anglia futball-világbajnoki elődöntő egyik kirívóan kemény jelenete volt, amikor Jordan Pickford, az angolok kapusa a hosszabbítás első félidejének a hosszabbításában, a 107. percben keményen odalépett az ötös előtt gólhelyzetig jutó Mario Mandzukicnak. Az ütközésben Pickfordról kivágódott a labda, Mandzukic a sípcsontját fájlalva a földön maradt, az angol kapusnak pedig nem volt elég, hogy védett egy szépet, azonnal le is kell rombolnia minden tiszteletet, amelyet kivívott vele, így odaállt a horvát csatár elé, és azt mondta:

Get up, you fucking twat!

Mandzukic – akinek a jobb lába két helyen is felszakadt az kemény belépő miatt – végül fel is állt, és néhány pillanattal később bosszút állt  enyhén szólva primitív beszólásért, a 109. percben ugyanis gólt rúgott Pickfordnak. Ezzel Horvátország jutott a döntőbe, vasárnap Franciaországgal játszik a világbajnoki címért.

Hogy is mondják? Az nevet, aki utoljára nevet?

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.