Császár Előd visszatért a képernyőre, de nem volt jó ötlet, hogy balesetekkel viccelődjön

2019. november 14., 16:42

Szerző:

Húsz év után visszatért a tévébe Császár Előd, a kilencvenes évek népszerű énekese, aki 1998-ban a Szilágyi Erzsébet fasorban halálos autóbalesetet okozott. Az akkor 25 éves Császár tiltott helyen akarta megkerülni a sort, aminek az lett az eredménye, hogy egy vele egyidős, fiatal rendőrtiszt meghalt. Igen nagy felháborodást váltott ki, hogy Császár felfüggesztett ítélettel megúszta az esetet.

Császár pár nappal ezelőtt tért vissza az RTL Klub Konyhafőnök VIP című főzős vetélkedőjében, méghozzá a következő feliratú pólóban:

"NO MISTAKES, JUST HAPPY ACCIDENTS"

Ez magyarul azt jelenti, hogy „Nem hibák, csak szerencsés balesetek”

A 444 egy névtelenséget kérő RTL-es forrásra hivatkozva azt írja, a zenész öltözetét nem a csatorna, hanem ő maga választotta.

Császár a portál cikkének megjelenése után észbe kapott, és bocsánatot kért: „A szerencsétlenül választott póló az enyém, de egyáltalán nem volt tudatos. Ez a mondat az amerikai popkultúra szerves része, én pedig ezt természetesnek vettem, és eszembe sem jutott az áthallás. Ez egyértelműen az én katasztrofális hibám, amire nincs mentség! Mindenkitől teljes szívből bocsánatot kérek, akit érthetően megbántottam, ez nem állt szándékomban, pláne kegyeletet sérteni a viseletemmel. Sosem mondhatom elégszer, mennyire sajnálom, ami történt.”

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.