Bruce Willis kislánya megható dolgot tett, édesanyja könnyek között mondta el a rajongóknak

Bruce Willis családja mindenben segíti a beteg sztárt. 

2023. május 23., 14:59

Szerző:

Bruce Willis felesége, Emma Hemign Willis könnyek között mesélt el egy történetet Instagram-oldalán arról, hogyan segít édesapja gondozásában 9 éves kislányuk, Evelyn. Még ő maga is meghatódott a történeten. 

„Evelyn a minap azt mondta nekem: »Tudtad, hogy a demenciával küzdő emberek hajlamosak a kiszáradásra?« Mondtam neki, hogy ezt nem tudtam, és megkérdeztem, ő honnan tudja. Azt mondta, egyik nap volt egy kis szabadideje az iskolában, és rákeresett pár érdekes tényre a demenciáról. Nos, ez nem vicces, de azért egy kicsit mégis. Ő tényleg az apja lánya, mert mindketten szeretik a random érdekességeket. Megígértem neki, hogy mindig gondoskodni fogunk arról, hogy apunak legyen egy üveg víz a közelében, és megköszöntem az infót. Elmondtam neki, hogy a legszeretettelibb és legegyüttérzőbb dolog, amit tehet, az az, hogy érdeklődik és tájékozódik az apja betegségével kapcsolatban”

– mesélte könnyek között. 

 

 

A videótól a rajongók is elolvadtak, a kislány gondoskodását csodálatosnak nevezték, és többen támogatásukról biztosították a családot. 

Bruce Willis egy évvel ezelőtt hagyott fel munkájával, miután kiderült, hogy afáziával küzd, majd néhány hónapja a család bejelentette, frontotemporális demenciát diagnosztizáltak a 67 éves sztárnál. A színész azóta visszavonultan él és minden percet családjával tölt. 

(Kiemelt kép: MTI/EPA/Will Oliver)