Cserhalmi György: Ha piti tolvajok viszik a tíz százalékot, az még rendben van, de hogy tízet hagynak bent, és a kilencvenet viszik?!

2019. június 12., 14:34

Szerző:

Azok után, hogy Székely Gábort leváltották az Új Színház éléről, nincsenek többé illúziói, nem akar közösségekhez tartozni. Már csak azért sem, mert úgy véli, nem lesznek már olyan közösségek, amilyen a régi Katona és az Új Színház volt.

– Jöttek a percemberkék, hogy eldöntsék a nagy művészek sorsát

– mondta Cserhalmi György a HVG hetilapnak adott interjújában.

Az 1990-es  jóslata, miszerint  itt nem rendszerváltás történt, hanem gengszterváltás, szállóigévé lett, de Cserhalmi emlékeztetett rá, azt is mondta, hogy jön a lenyúlás világa.

Televízió - Hogy volt?! - Cserhalmi György
Fotó: MTI/Zih Zsolt

– Nem hittem, hogy ilyen „sármosan” csinálják. Ha piti tolvajok viszik a tíz százalékot, az még rendben van, de hogy tízet hagynak bent, és a kilencvenet viszik!

– fakadt ki a színész, aki a bevallása szerint utoljára gyerekkorában lopott a debreceni piacon egy paradicsomot, és azóta is üldözi a lelkiismeret – írta a hvg.hu.

A hazai médiatörténelemben először fordul elő, hogy a két ismert műsorvezető ugyanabban a műsorban köszönti reggel – ezúttal – a hallgatókat. Pachmann Péter ugyanis hat év után visszatér a Jazzy-re és csatlakozik a Business Class műsorvezetői gárdájához: Gundel Takács Gáborhoz, Kamasz Melindához és László Csabához.