Csehov-drámában tér vissza a színpadra Kulka János

2019. január 8. 11:21 - szerző: 168 Óra

Kulka János, az agyvérzésből felépült népszerű színész a Trojka Színházi Társulás Csehov-drámájában játszik majd márciusban, de már január végén is lehet őt színházban látni. 

A vele történtek után Kulka, ahogy a nyilvános szereplésektől, úgy a színpadtól is teljesen eltávolodott. Jó ideig úgy tűnt, nem is tér vissza soha, ugyanis felmondta szerződését a Katona József Színházzal. 2018-ban azonban kiderült, hogy feltűnik egy magyar thriller egyik kiemelt szerepében. 

Két és fél év kényszerű kihagyás után novemberben derült ki: először színpadra a Trafóban, Móricz Zsigmond Árvácskájában lép színpadra január végén. Most pedig a Blikk írta meg: márciusban a Trojka Színházi Társulás Cseresznyéskert-feldolgozásában Firsz, az öreg szerepében láthatja majd a közönség. Kulka János korábban, augusztusban jelezte, hogy teljesen nem tér vissza a színház világába, a Katona József Színházból is kilépett. Döntése szerencsére nem látszik véglegesnek, alkalmi fellépéseket legalábbis vállalni látszik.

A népszerű előadóművész több nyilvános szereplést is vállalt, elsőként a Klubrádiónak adott interjút, amelyet a 168 Óra is közölt.