Meghalt a férfi, akinek 9 ezrelék alkohol volt a vérében

2020. január 2., 13:17

Szerző:

Szerda hajnalban életét vesztette a 44 éves férfi, akit eszméletlen állapotban találtak meg a nagyszombati poliklinika előtt, szervezetében 9 ezrelék alkoholt állapítottak meg – írta a Parameter.

A magatehetetlen férfira szombaton reggel 6 óra körül járőrök találtak rá egy padon a poliklinika előtt. Elsősegélyben részesítették, a helyszínre kiérkező mentősöknek újra kellett éleszteniük.

A férfinál nem találtak semmilyen személyes iratot, az eltűnését sem jelentette be senki. A rendőrség a nyilvánosság segítségét kérte a személyazonosságának kiderítésében. A Facebookon többen is felismerték őt, így derült ki a férfi kiléte.

Tavaly a második világháború óta a legjelentősebb mértékben emelkedett az antiszemita incidensek száma világszerte, különösen az iszlamista Hamász október 7-i terrortámadása, és az azt követő gázai háború óta - szögezte le vasárnap kiadott éves közös jelentésében a Tel-Avivi Egyetemen székelő Kortárs Európai Zsidóság Intézete és az amerikai Rágalmazás-ellenes Liga (Anti-Defamation League).