Felakasztotta magát egy 23 éves rab a szombathelyi börtönben

2019. november 27., 12:33

Szerző:

Öngyilkos lett zárkájában egy 23 éves rab a szombathelyi börtönben hétfő délelőtt - értesült a 24.hu. A portál úgy tudja, hogy a férfi egy lepedőből vágott csíkkal akasztotta fel magát.

A börtön személyzete azonnal megkezdte a segítségnyújtást, de a férfi életét nem tudták megmenteni. A helyszínre érkező rendőrök kizárták az idegenkezűséget.

A BvOP az Indexet arról tájékoztatta, hogy a férfi egy hatfős zárkában volt, de az öngyilkosság idején egyedül tartózkodott bent. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot.

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.