Énekléssel, könnyek között búcsúztak el tanítványai Máté Gábortól – VIDEÓ

2020. szeptember 6., 09:44

Szerző:

Szombat este énekléssel búcsúztak el Máté Gábortól, a Színház- és Filmművészeti Egyetem korábbi oktatójától tanítványai. Máté Gábor, a Katona József Színház főigazgatója 27 év után adta be a felmondását amiatt, hogy a kormány Vidnyányszki Attilát nevezte ki elnöknek a Színművészetit vezető kuratórium élére.

"Egykori és jelenlegi tanítványai szerveztek meglepetést Máté Gábor #SZFE-s őrségének idejére; közös énekléssel köszönték meg az egyetem kötelékéből 27 év után távozó mesterük munkáját.” – írta a Katona József Színház a közzétett videóhoz.

(A hvg.hu nyomán)

Tegnap 18:23

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Tegnap 17:09

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.

Tegnap 15:31

Szerdától a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is tovább csökken. A benzin bruttó 5 forinttal, míg a gázolaj bruttó 4 forinttal fog kevesebbe kerülni.