100 ezer forintot kap, aki a legötletesebben firkálja össze Schmuck Andor arcát

2019. szeptember 18., 10:36

Szerző:

Schmuck Andor, aki az V. kerület polgármestere akar lenni,  szomorúan nyugtázta, hogy neki is összefirkálták a plakátjait.

„Sajnálatosan tapasztaltam, hogy a kreativitás a művészi kifejezésben elég szegényes, csak a bajuszig, a kalózszemig és a fogatlanításig jutottak az alkotók. Ez így nem mehet tovább. A sokszínű, kreatív Budapestben több van. Így PlakátArt pályázatot hirdetek” – jelentette be Schmuck.

Fotó: Fscebook/Schmuck Andor

A pályázók feladata, hogy keressenek egy plakátot az V. kerületben, amelyen Schmuck mosolyog, majd dekorálják ki a legkreatívabb módon, ügyelve arra, hogy az oszlopnak vagy a táblának ne legyen baja. Majd fotózzák le az elkészült remekművet és küldjék el a kiírónak a helyszín megjelölésével, egészen október 5-ig.

 A pályaművek közül közönségszavazással választják majd ki a legszebbet, a mű alkotója pedig egy százezer forintos, bármelyik légitársaságnál beváltható utalványt kap – adta hírül a Ripost.

 

 

Tegnap 18:23

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Tegnap 17:09

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.

Tegnap 15:31

Szerdától a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is tovább csökken. A benzin bruttó 5 forinttal, míg a gázolaj bruttó 4 forinttal fog kevesebbe kerülni.