Kitépett egy csokor nárciszt a vázából Orbán Viktor, majd felköszöntötte a parlamenti nőket

2018. március 8., 08:02

Szerző:

„Szerencsés vagyok, mert nemcsak kedves, hanem erős nők között élhettem le az életemet” – mondja egyebek mellett Orbán Viktor abban a propagandavideóban, amelyben a forgatókönyv szerint „hirtelen ötlettől vezérelve” kitép az irodája asztalán álló vázából egy csokor nárciszt, majd körsétára indul az Országházban, s jópofáskodva osztogatja a szembejövő nőknek.

A kormányfő arról nem beszél a videóban, hogy miért nem tartja érdemesnek arra a nőket, hogy a kormány ratifikáltassa végre az Országgyűléssel az Isztambuli Egyezményt, holott Magyarországon minden héten egy nő válik családi vagy párkapcsolati erőszak áldozatává.

Boldog nemzetközi nőnapot!

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.