Hálavirágok Geréb Ágnesnek - Videó!

2018. január 20., 17:16

Szerző:

„Amikor nem kell egyedül lenni a szülőszobán, ott lehet valaki, akit szeretsz, azt tudd, hogy ez Geréb Ágnesnek köszönhető” - mondta a „Hálavirágok - hozz egy szál virágot Geréb Ágnesnek!” nevű  Budapesten tartott rendezvényén az egyik résztvevő.

A Fővárosi Ítélőtábla kedden elutasította Geréb Ágnes fellebbezését, jogerősen is két év szabadságvesztésre ítélte és tíz évre eltiltotta hivatásától. Két nagyon régóta húzódó, tragikus kimenetelű otthon szülés ügyében hozott döntést az Ítélőtábla. A Free Geréb Ágnes csoport tagjai ez ellen tiltakoznak. 

110 új, várhatóan 2029-ben megérkező villamosra tervez kiírni közbeszerzést a BKK. Az idéntől érkező alacsonypadlós CAF-ok 2026 végéig megjelennek majd több új helyen, köztük a 2-es villamos vonalán is, emellett pedig több nagy fejlesztést is tervez a vállalat – derült ki a BKK Villamosfejlesztések Budapesten című sajtótájékoztatóján, amit a Száva kocsiszínben tartottak a vállalat szakemberei és Karácsony Gergely főpolgármester. Vitézy Dávid szerint viszont Karácsony Gergely olyan fejlesztésekkel kampányol, amelyeket pont ő akadályozott, szerinte a főpolgármester egyetlen villamosberuházás előkészítését sem tudja felmutatni 5 év alatt.