Fékezés nélkül csapódott a gyalogosnak egy kerékpáros Budapesten - VIDEÓ

2020. június 26., 14:36

Szerző:

Egy autó kamerája örökítette meg, ahogy egy kerékpáros elgázolt egy gyalogost szerda délután Budapesten a Rákóczi út és a Klauzál utca kereszteződésénél - szúrta ki a hvg.hu.

A videó feltöltője szerint a kerékpáros (és még kettő mögötte) már a piroson hajtott át, mielőtt elütötte volna a gyalogost, aki épp a gyalogátkelőt használta.

A bringás az ütközés előtt menet közben hátrafordult, így esélye sem volt elkerülni a balesetet, fékezés nélkül csapódott bele a zebrán átkelő férfiba.

A baleset után az áldozat és a gázoló is felkelt az úttestről.

A feltöltő azt írta a YouTube-on, hogy a videó kimondott célja, hogy felhívja a figyelmet az ilyen balesetveszélyes helyzetekre, aki látja, egy pillanatra gondoljon bele, hogy mi a legfontosabb.

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.