Egy férfi a rendőrautó motorháztetejéről szívta fel a drogot Bátonyterenyén

2020. január 12., 07:47

Szerző:

Egy videófelvétel nyomán elfogták és kihallgatták azt a férfit, aki valamikor 2019. december 31. és 2020. január 6. között kábítószert szívott fel egy rendőrautó motorháztetejéről Bátonyterenyén – írja az Index az erről szóló rendőrségi közleményre hivatkozva. A videó eredetileg a Zsaruellátó Facebook-oldalon jelent meg, valószínűleg nem rendőr készítette. 

A rendőrség szerint a 33 férfit 2020. január 6-án Bátonyterenyén elfogták, megmotozták, és kábítószergyanús, fehér színű porral szennyezett szívószálat és alufóliadarabokat találtak nála. Előállítása után kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként már ki is hallgatták a nyomozók.

2024. május 19., 15:38

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.

2024. május 19., 10:45

Aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazásért jelenti fel Magyar Péter Orbán Viktort. A miniszterelnök politikai igazgatója közben már kommentben reagált.