Börtönbe akart menni a férfi, aki egy sniccerrel támadt meg egy nőt Tökön

2020. január 18., 15:26

Szerző:

Egy helyközi járatú autóbuszról Tök település előtt szállt le egy 21 éves perbáli nő január 16-án délután. Egy szintén a buszról leszálló férfi megragadta, földre teperte és egy sniccert szorított a nyakához – írja a police.hu.

A nő próbált ellenállni, dulakodtak, miközben a támadó a „ne merj kiabálni” mondatot ismételgette. A dulakodás közben megvágta a nő kézfejét, a támadó a következő pillanatban felállt, és magára hagyva áldozatát elgyalogolt.

A budaörsi járőrök hiányos személyleírást kaptak ugyan a férfiról, ám a sértett nem elhanyagolható információkat osztott meg az egyenruhásokkal: irhakabát, feltűnően erős dohányszag, és a támadónál lévő szatyorban lapuló kiflik. E csekélynek tűnő nyom és az, hogy tettes és áldozata ugyanott szállt le a buszról, elegendő volt az azonosításhoz. A térfigyelő kamerák felvételein kiszúrták az irhakabátos, kiflikkel megrakott szatyrú férfit, akit – mint törzsvásárlójukat – felismertek a közeli élelmiszerüzlet dolgozói.

A budaörsi járőrök három órán belül egy munkásszállón elfogták a 27 éves orosházi H. Róbertet. Lakrészében megtalálták a bűncselekmény elkövetésekor viselt irhakabátot és a támadáshoz használt sniccert. H. Róbert beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Elmondása szerint biztonságosabbnak érezné magát a börtönben, ahol jobb sora is lenne a mostani sanyarú körülményeihez képest.

A férfit őrizetbe vették. H. Róbert ellen felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

2024. május 7., 18:23

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

2024. május 7., 17:09

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.

2024. május 7., 15:31

Szerdától a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is tovább csökken. A benzin bruttó 5 forinttal, míg a gázolaj bruttó 4 forinttal fog kevesebbe kerülni.