Brutálisan meggyilkolták a fiatal anyát és a kétéves kisfiát Várpalotán

2018. szeptember 28., 17:21

Szerző:

Egy 22 éves nő és 2 éves kisfia holttestét találták meg péntek délelőtt a Veszprém megyei Várpalota mellett egy külterületi ingatlanban -  derül ki a VEOL cikkéből. Miután a rendőrök a helyszínre értek, megjelent az áldozat élettársa, egyben az elhunyt gyerek 21 éves édesapja. A tudósítás szerint a férfi zokogott, arcát két kezébe temetve, a fűbe lerogyva üvöltött a fájdalomtól. Később mentőt kellett hívni hozzá.

A férfi a VEOL-nak elmondta, van elképzelése arról, hogy ki tehette ezt a szörnyűséget. Falusi Józsefné, a férfi édesanyja megrendülten arról beszélt, hogy fia csütörtök óta nem érte el az élettársát.

– Ma reggel írt valaki a fiamnak egy üzenetet, hogy hívja fel, mert gond van. A fiam ezt megtette, amikor megtudta az illetőtől, hogy a házban, amelyben a fiatalember családjával lakott, be van törve az ablak - mondta Falusiné, aki úgy tudja, a nőnek szétverték a fejét. Az asszony elmondta, pénteken költöztek volna fia és családja Komárom-Esztergom megyébe, mert ott a fia jó állást talált.

Gyanúja szerint szerelmi bosszú miatt történhetett a borzalmas eset.

A veol.hu szerint a nő és kisfia csomagolni jött ki a házba, ahol már nem lakott a család, ezért voltak csak ketten az épületben. Pénteken jött volna értük a költöztető autó. A környékben a szomszédok semmit nem láttak, és nem is hallottak a tragédiából.

110 új, várhatóan 2029-ben megérkező villamosra tervez kiírni közbeszerzést a BKK. Az idéntől érkező alacsonypadlós CAF-ok 2026 végéig megjelennek majd több új helyen, köztük a 2-es villamos vonalán is, emellett pedig több nagy fejlesztést is tervez a vállalat – derült ki a BKK Villamosfejlesztések Budapesten című sajtótájékoztatóján, amit a Száva kocsiszínben tartottak a vállalat szakemberei és Karácsony Gergely főpolgármester. Vitézy Dávid szerint viszont Karácsony Gergely olyan fejlesztésekkel kampányol, amelyeket pont ő akadályozott, szerinte a főpolgármester egyetlen villamosberuházás előkészítését sem tudja felmutatni 5 év alatt