A Magyar Idők szerint már csak azért sem lehet fideszes médiaterror, mert Dés László interjút adhatott a 168 órának

2018. december 10., 11:11

Szerző:

„A liberális zenész, aki egyébként az Orbán-kormány egyik legádázabb és egyben leghangosabb ellenségének, Vásárhelyi Máriának a férje, ezúttal a 168 Órában sírta el a bánatát. Arra a kérdésre, hogy figyeli-e a híreket a következőt válaszolta:

Minek? Az állami hírgyárat? Vagy hogy éppen milyen baromságot mondott Németh Szilárd, hány céget vásárolt fel Mészáros Lőrinc? Ezeknek nincs jelentőségük, és nem is érek rá a napi állatságokra.(…)”

Érdekes módon arra nem tért ki Dés, hogy a hatalmas, mindent elnyomó médiaterror közepette, miként tudta egy ballib hetilapban gigahosszúságú interjúban ekézni a kormányt" – hívja fel e figyelmet a majdnem 300 médiumot tömörítő fideszes sajtóbirodalom egyik legszebb gyémántjának tartott Magyar Időkben Csépányi Balázs.

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.