A fideszes Pócs János úgy tréfálkozik egy roma férfival egy videó szerint, hogy bezárja a kazánba és alágyújt

2019. március 23. 20:34 - szerző: 168 Óra

A képviselő szerint a férfi az alkalmazottja és a barátja volt és ő kérte meg rá.

444u számolt be egy videofelvételről, amelyen Pócs János fideszes országgyűlési képviselő azzal fenyegeti egyik alkalmazottját, aki egy kazánban ül, hogy alágyújt, amiért rosszat tett. A videót pénteken a Herbal Reality YouTube- csatorna publikálta.

A 2008-ban készült felvételen a kazánban ülő férfi elmondja, hogy azért került oda, mert „megivott egy fél decit”. Majd Pócs János azt mondja, itt égeti el a cigányokat, akikre haragszik. Végül meggyújt egy papírt, majd rácsukja a kazán ajtaját az ordibáló férfira.

Jászapátiban a járókelőket kérdezve kiderült, hogy többen ismerték a videót, és nem csupán a hangja alapján, de a „humora” miatt is ráismertek az országgyűlési képviselőre. Korábban az országos médiáig is eljutott az a video, ahol egy kiskorú lányt kínál alkohollal, vagy mikor egy „Ő volt a Soros” feliratú levágott disznóról posztolt.

Pócs János egyébként semmi kivetnivalót nem talált a videóban, és közölte, hogy a rajta szereplő férfi már nem él. A képviselő nem tagadta, hogy őt lehet hallani a felvételen, a tartalmáról pedig annyit mondott, hogy a férfi a barátja volt, és az ő kérésére készült a videó még 2008-ban.