Öngyilkosságot kísérelt meg Damu Roland

2019. október 1., 12:21

Szerző:

Szirénázó mentő és rendőrautók jelentek meg  vasárnap este egy VIII. kerületi társasház előtt. Mint kiderült, az egyik lakó öngyilkosságot kísérelt meg. A Ripost megtudta, Damu Roland volt az, aki végezni akart magával. A színészt a Péterfy Sándor utcai kórházba szállították.

A színészt a sürgősségi betegellátó és toxikológiai osztályra szállították, ahol nagyon szigorú biztonsági szabályok uralkodnak, nem lehet csak úgy ki-be sétálni, és térfigyelő kamerarendszer is működik. Amikor odalátogattak, hogy Damu hogyléte felől érdeklődjenek, megtudták, hogy éjszaka a saját felelősségére elhagyta a kórházat.

A Ripost úgy sejti, hogy a színésznek szerelmi bánata lehetett. A Facebookon sikerült elérniük Damu Rolandot, aki azt írta a lapnak: jól van és készül az önálló estjére. További kérdésekre azonban nem válaszolt.

 

10:08

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a kedvenc rózsánkat vagy gyümölcsfánkat ellepik a levéltetvek. Mutatunk néhány házi praktikát, amellyel vegyszermentesen mondhatunk búcsút a hívatlan vendégeknek, és megfejtjük az örök kérdést is, hogy vajon a hangyák ludasak-e abban, ha tetves egy növény.