Tom Hanks nem menne el új filmje díszvetítésére a Fehér Házba

2017. december 21., 12:01

Szerző:

Az elmúlt hetekben promóciós turnéra indult Tom Hanks új filmjével a The Posttal (A Pentagon titkai). Interjúkat adott és vetítéseken is megjelent.

Azonban amikor a Hollywood Reporter újságírója megkérdezte, elmenne -e a Fehér Házba, ha ott is lenne díszvetítés, Tom Hanks azt mondta, hogy nem hiszi.

A film, amelyben a másik főszereplő Meryl Streep a Pentagon-iratok történetét eleveníti fel - az esetet, amikor a Washington Post szerkesztője Ben Bradlee (akit Tom Hanks játszik) és a kiadó Katharine Graham (Meryl Streep) nyilvánosságra hoztak olyan dokumentumokat, amelyek az akkori amerikai kormány vietnami háborúval kapcsolatos korrupciós és visszaélési ügyeit tárja fel.

Tom Hanks véleménye szerint Donald Trump adminisztrációja olyan szégyenteljes, mint amilyen Richard Nixoné volt. A 61 éves színész azt is mondta, még egy évvel ezelőtt sem gondolta volna, hogy olyan országban fog élni, ahol neo nácik parádézhatnak fáklyás felvonuláson Charlottesville-ben vagy ahol Pocahontas vicceket sütnek el navajo indiánok képviselői előtt.

Arra a kérdésre, miért nem menne el a Fehér Házba azt mondta, most egy olyan pillanatot élünk, amikor a személyes döntéseinknek, tetteinknek tükrözniük kell a véleményünket. - Már a választások előtt is szavaznunk kell. Én így arra szavazok, hogy nem megyek - mondta Hanks.