Szöllősi Györgyit elküldték a Hír TV-től

2018. április 17., 21:21

Szerző:

A Simicska Lajos tulajdonában álló hírtelevízió ma jelentette be, hogy csoportos létszámleépítésekre készül, és bár erről nem árul el részleteket a közlemény, az Index azt írja, hogy

ennek a leépítésnek az egyik első áldozata Szöllősi Györgyi műsorvezető, de megváltak a belpolitikai rovat főszerkesztőjétől, D. Bányász Gergőtől is.

A portál szerint a leépítésekről holnap további jelentéseket tesznek az ügyben, de az információi szerint amíg a Kálmán Olga fémjelezte Egyenesen, a Híradó és a tényfeltáró műsor, a Célpont karcolásokkal megússza a kirúgási hullámot, 1-2 kivétellel leépítik a hírhátteres csapatot, és több embert elbocsáthatnak a technikai személyzettől, illetve a külsősök közül is. Mindez egyelőre csak belső pletyka és találgatás, amelyet hivatalosan egyelőre nem erősítették meg – hangsúlyozza az Index cikke.

A múlt kedd óta szivárgó hírek szerint összesen 30-40 embert bocsáthatnak el a hírtelevíziótól. A 24.hu úgy tudja, hogy Szöllősi – az Elmúlt8év, a Lapzárta és a Newsroom műsorvezetője – és D. Bányász is közös megegyzéssel távozik.

Szöllősi Györgyi
Fotó: MTI/Zih Zsolt