Szlovák rendszámú Mercedesből, gyerekei szeme láttára fenyegette meg Juhász Pétert egy ijesztő kopasz

2018. május 9., 11:06

Szerző:

Különös és bnem éppen megnyugtató találkozásról számolt be Facebook-oldalán Juhász Péter. „5 milliót nyertem első fokon a közmédiától, mert teljesen nyilvánvalóan bebizonyosodott, hogy semmi közöm nincs Portik Tamáshoz.

És egyből megfenyegetett egy szlovák rendszámú S Mercedesből egy kopasz a gyerekeim jelenlétében, hogy 'ha majd nem véd már a Tomi, akkor féljél'.

Négy gyerekem van, 4 hónap és 9 év közöttiek. Velük mentünk ötösben fagyizni, amikor kiszólt egy mellékutcában a kocsijából egy fickó. Ócsárolt és köpködött, hogy mit képzelek magamról, miközben a babakocsit próbáltam feltolni a járdára. Nem faggattam, hogy konkrétan mire gondol, csak felhívtam a figyelmét arra a tényre, hogy egy szánalmas tapló, hogy ilyet megenged magának, pláne gyerekek jelenlétében.

Fotó: Facebook/Juhász Péter

Mivel azonban visszafelé is arra kellett mennünk, és ő még mindig ott ült a kocsijában, folytatta. Ha majd Tomi nem véd meg, majd akkor legyél ilyen nagy csávó – mondta, és megint kiköpködött a kocsijából."

Juhásznak akinek ezek után el kellett magyaráznia a gyerekeknek, hogy mit akart a bácsi:

„Hogy valószínűleg ő is bűnöző, mert ki más hívná Tominak Portik Tamást. El kellett mondanom nekik, hogy mi a különbség az ilyen bűnöző és Orbán maffiája között.

El kellett magyaráznom, hogy

Orbán egyik fő emberéről, nevezett Rogán Antalról kiderítettem, hogy üzletelt Portik Tamással, aki gyilkosságért börtönben van, és hogy miután ezt kiderítettem, akkor kezdték el a hazugságokat terjeszteni rólam Orbánék.

És hogy a bácsi vagy nekik dolgozik szintén, vagy csak bedőlt nekik.

Nem mondom, hogy bárkinek is kívánom az ilyen beszélgetést a gyerekeivel. A felhőtlen kikapcsolódást kissé beárnyékolta a félelem a gyerekek szemében. Kocsiba ültünk és elmentünk gyorsan."