Régi álmot váltott ma valóra Pócs János

2018. április 6., 13:55

Szerző:

A jászberényi kórházban a térség fideszes országgyűlési képviselőjelöltje a kampányhajrára időzítette a gyógyszertár átadóját.

Az ünnepségre kivezényelték a dolgozókat, de az intézmény főigazgatója sem maradt távol. A sorosdisznóról készült képével, legutóbb a szép, gömbölyű kiskorú dinnyékkel országos hírnévre szert tevő  Pócs János a Facebook-oldalán közzétett felvételen azt kívánta: mindenki álmai úgy valósuljanak meg, mint a kórház főigazgatójáé.

„Szeretnék gratulálni főigazgató úrnak, kívánom, hogy az álmai mindenkinek úgy váljon valóra, ahogy a főigazgató úr megálmodta pár évvel ezelőtt, hogy itt egy jól működő gyógyszertárnak kell lenni" – mondta a képviselőjelölt, aki egy  örök érvényű bölcsességgel is megajándékozta az egybegyűlteket, tudniillik:

Az egészség nem minden, de a minden semmi egészség nélkül. 

(Hír TV nyomán) 

 

 

 

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.