Németh Szilárd a Facebookon dicsekszik a birkózóakadémiájával

2018. július 10., 12:39

Szerző:

„Mindeközben Csepelen épül a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia" – adta hírül két fotót mellékelve a legnagyobb büszkeség hangján Németh Szilárd gasztropápa, hadtudományi szakértő, valamint az elfelejtett Arany János emlékév fővédnöke:

Ez az a a létesítmény, amelyre eredetileg 500 millió forintot szánt a kormány, de ebből végül 4,5 milliárd lett – emlékeztet a Hír TV. A pénzt a sportági szövetségnek utalták volna, az azonban hogy, hogy nem, a Fidesz-alelnök lakcímére bejegyzett magánalapítványnál landolt. Németh Szilárd szerint azonban aligha akad a világon bármi, ami ennél a megoldásnál természetesebb és tiszteségesebb volna. 

Ezzel a rendőrség is mélyen egyetértett, miután Szél Bernadett (LMPI) és Szentenczky János (MSZP) feljelentése nyomán példátlan alapossággal kivizsgálta az esetet.

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.