Nem mentek be dolgozni a fideszesek, határozatképtelen lett a nemzetbiztonsági bizottság ülése

2018. december 18., 11:07

Szerző:

– A mai napon a Fideszesek nem csak, hogy nem túlóráznak, hanem a közfeladataikat sem látják el – reagált Ungár Péter arra, hogy a a fideszes kezdeményezésre összehívott nemzetbiztonsági bizottsági ülés határozatképtelen lett, mert a fideszesek nem mentek be az Országgyűlés munkáját segíteni.

Az LMP képviselője szerint a helyzet az, hogy a kormánypártiak nem tudnak vagy nem akarnak beszámolni arról mi történt az MTVA-ban, s nem hagyták az sem, hogy az illetékes rendőrségi és egyéb hatósági vezetők beszámoljanak az Országgyűlésnek és a nyilvánosságnak arról, hogy miként jártak el, s miért is gondolják ezt jogszerűnek.

– Az külön vicc, hogy minden propagandamédia szerint itt külföldi összeesküvés van, amiről ha bármit tudnának igazolni, ott a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülése. Boldog karácsonyt, Halász János! – írta Ungár Facebook-oldalán.

Hétfőn megírtuk, az Országos Rendőr-főkapitányságon ígéretet tettek az LMP két társelnökének, valamint a Jobbik szóvivőjének arra, hogy a rendőrségi vezetők ma beszámolnak az utóbbi napokról, s arról, hogy miért tartják elfogadhatónak munkájukat – szemben az ellenzékkel. 

Tegnap 15:38

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.