Nem hosszabbítja meg Havas Henrik szerződését az ATV

2017. december 18., 16:44

Szerző:

Az ATV lezárta a belső vizsgálatot Havas Henrik ügyében. Az ATV nem kívánja meghosszabbítani a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését – közölte meglehetősen szűkszavúan a csatorna.

A műsorvezetőt még december elején vádolta meg Baukó Éva szexuális zaklatással, majd hozzá csatlakozott a szintén valóságshow szereplő Molnár Anikó.

Havas Henrik

Havas a vizsgálat kezdetétől nem szerepel az ATV képernyőjén, műsorát Fiala János vette át, korábbi részeket nem ismételnek már. Havas Henrik telefonon azt mondta az Indexnek, hogy nem kommentálja a döntést, szép éveket töltött el az ATV-nél és esze ágában nincs konfrontálódni velük. 

Havas korábban azt mondta, politikai támadás statisztája Baukó Éva és az egész botrány a Vona Gáborról írt könyve miatt robbant ki. A műsorvezető egy interjúban arról is beszélt, szakmailag fájdalmas követnie amit Habony Árpád médiája művel. 

Tegnap 20:12

A kormány üdvözli, hogy az üzemanyag-kereskedők megértették és elfogadták a kormány szándékait, és önkéntesen csökkentették az áraikat - mondta a Facebook-oldalára feltöltött videóban Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden.

Tegnap 17:30

A kedvező időjárásnak köszönhetően idén sok strand korábban nyit, mint az előző években. Május elsején már egészen sok strand látogatható lesz, a hétvégén pedig még több helyen csobbanhatunk.