Nagyon mérges lett a farkaséhes férfi, hogy nem kapott ebédet, ezért összetört egy kocsit, aztán még egyet

2018. augusztus 15., 10:23

Szerző:

A 46 éves férfi 2018. május 14-én kora délután megjelent egyik rokona gödöllői házánál, hogy ebédet kérjen.

Miután nem kapott ebédet a férfi dühében az ingatlan előtt parkoló gépkocsi hátsó ablaktörlőjét letörte,

majd hazament. Ezt követően egy térkővel tért vissza a sértett házához és a korábban megrongált személygépkocsi első szélvédőjét azzal betörte, majd az autó bal ajtaját és a bal oldali visszapillantó tükrét megrongálta.

Fotó: police.hu

A helyi férfi eztán egy másik ott parkoló gépkocsi jobb oldali ablakait is megrongálta.

Az esetről a sértett rokona tett bejelentést a rendőrségen. A gödöllői rendőrök a 46 éves férfit otthonában elfogták és a gödöllői rendőrkapitányságra előállították, ahol rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, most pedig vádat emeltek ellene – írja a police.hu.

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.