Molotov-koktél és lövöldözés Nagycsécsén - ketten belehaltak

Hétfőre virradóra ismeretlen tettesek Molotov-koktélt dobtak és rálőttek két, egymással szemben lévő nagycsécsi családi házra; a támadásban egy 43 éves férfi és egy 40 éves nő a helyszínen életét vesztette - mondta az MTI-nek a Borsod megye rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

2008. november 3., 08:20

Dobi Tamás közölte: az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több emberen elkövetett emberölés bűntette miatt indított nagy erőkkel nyomozást. A főkapitányság vezetője a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy(ek) kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő személy részére egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki – tette hozzá.

A rendőrség kérése, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval tud szolgálni, hívja a bűnügyi osztály 06-46/514-579-es számát, de bejelentés tehető az ingyenes 107-es és 112-es segélykérő számon is vagy bármely rendőr szervnél.

– A rendőrség a bejelentő személyét bizalmasan kezeli – tette hozzá.

Tegnap 18:23

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Tegnap 17:09

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.

Tegnap 15:31

Szerdától a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is tovább csökken. A benzin bruttó 5 forinttal, míg a gázolaj bruttó 4 forinttal fog kevesebbe kerülni.