Kizárták a Jobbikból a zsidófaló nyugdíjasalelnököt

2017. december 1., 13:54

Szerző:

Kizárták a Jobbikból Erős Erzsébetet, a nyugdíjas tagozat alelnökét. Ő zsidózott és cigányozott a Facebookon közzétett bejegyzéseiben – jelentette be Z. Kárpát Dániel, a párt politikusa jelentette be a Hír Tv Egyenesen című műsorában. 

„A Jobbik nem egy következmények nélküli párt, 24 órán belül reagáltunk a vállalhatatlan kijelentésekre, elváltak útjaink az érintett szereplővel” – mondta a műsorban a Jobbik politikusa.

Erős Erzsébet megoszt
Fotó: Youtube

Erős Erzsébet bejegyzésében egyebek mellett olyan förtelmeket zúdított a közönségre, hogy például a zsidók ne vegyenek részt a politizálásban, és ne is töltsenek be magas rangú pozíciót. Egy interjúban pedig arról beszélt, hogy a magyar nép vesztét okozza, hogy „a szeretet népe és túlságosan elfogadó, befogadott, elfogadott zsidót, cigányt”, akik nem érezhetik magukat magyar embernek. Máshol arról értekezett, hogy Erdélyből nem őslakos magyarok, hanem oláh cigányok jönnek ezrével, megint más ponton pedig annak a véleményének adott hangot, hogy „a zsidók csak acsarkodnak, ordibálnak a magyarok hazájában, és csodálkoznak, hogy az embereknek elegük van ebből”.

Megint lehet lamentálni: a pár látványos középre húzódása közepette és következményeképpen mi lesz azokkal a régi harcostársakkal, akik hasonlóképpen gondolkoznak és főleg kommunikálnak.

Mint megírtuk, a jelek szerint a cukisodó Jobbiknak már Morvai Krisztina is kezd sok lenni, bár Z. Kárpát Dániel a műsorban azt mondta: továbbra is számítanak a politikusnő munkájára.