Ilyen nincs, szabálysértés miatt beidézik a felcsúti buszmegállót építő kétfarkúakat

2018. augusztus 29., 13:13

Szerző:

Elkezdték behívni a rendőrségre azokat, akik a felcsúti buszmegállót építették. „Tulajdonosi hozzájárulás nélküli építés szabálysértés elkövetése” miatt. Végre egy értelmes per! – tette újabb magyar közkinccsé a Magyar Kétfarkú Kutya Párt legújabb, a Bicskei Rendőrfőkapitányság által küldött levelet.

Nem ez az első eset, hogy a Kétfarkúak egy-egy jótékony akciója hatósági vegzálásba torkollik. Mint megírtuk, korábban Orbán Viktor falujának önkormányzata arra szólította fel a pártot, hogy az általuk „szakszerűtlenül" eltüntetett kátyúkat bontsák ki újra, „állítsák vissza azok eredeti állapotát" azért, hogy a helyhatóság elvégezhesse a kátyúzást. Amennyiben a felcsúti kikátyúzást nyolc napon belül nem végzik el a kétfarkúak, a kátyúzás költségeit rájuk terhelik.

A múlt hét elején az is kiderült, hogy a Magyar Közút felszólítást küldött a pártnak, mely szerint engedély híján a pártnak három napon belül le kell bontania az utasvárót, amelyet az augusztus 12-i időközi polgármester-választás kampányában építettek az Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc szűk pátriájának számító Felcsút egyik buszmegállójában. Most tehát az állami hatóságok és a felcsúti önkormányzat azt is bizonyította, hogy nem elégszik meg  a felcsútiaknak ajándékként  adott utasváró lebontásával, büntetést is mérne az építőkre.

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.