Holnap kiszabadul a luxusterepjárójával négy ember halálát okozó Eva Rezesová

2018. augusztus 27., 08:37

Szerző:

A négy ember halála miatt hat éve rács mögött élő Eva Rezesová jó magaviseletet tanúsított, ezért holnap kiengedik. Szabadulását egy hosszú procedúra előzi meg, amelyen minden rabnak át kell esnie, mielőtt maga mögött hagyja a börtön kapuját – avat be a protokollba a Blikk.

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Eva Rezesová 2012-ben részegen, az autójával a megengedett sebességet jelentősen túllépve négy halálos áldozatot követelő balesetet okozott az M3-as autópályán. A BMW-vel száguldozó szlovák milliomosnőt a bíróság kilenc évnyi börtönbüntetésre ítélte, azzal, hogy jó magaviselet esetén hat év múlva feltételesen szabadulhat.

Most először is össze kell minden személyes tárgyát pakolnia a cellájában, majd a csomagjával átvonul egy úgynevezett szabadulószobába. Itt teljesen egyedül van, csak az őrökkel válthat néhány szót. Másnap reggel már csak annyi a dolga, hogy átveszi azokat a dolgait, amelyeket bevonulásakor le kellett adnia.

A Blikk információja szerint Eva Rezesová annyira megszerette a cellatársait, hogy búcsúzásképpen apró ajándékokat készített mindannyiuknak, sőt, a börtönben kincset érő személyes tárgyait is szétosztotta a bent maradók között.

 

2024. május 19., 10:45

Aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazásért jelenti fel Magyar Péter Orbán Viktort. A miniszterelnök politikai igazgatója közben már kommentben reagált.