Hat (6) egész migránst fogtak ma Röszkénél, de napok óta nem jött senki

2017. december 29., 10:59

Szerző:

A járőrök ma reggel 8 óra 10 perckor tartóztatták fel a határsértőket Röszke külterületén. A férfiak magukat pakisztáni állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz – olvasható a police.hu-n, amelynek migráns-számlálója szerint december 15. és 28. között összesen két (2) migráns próbálta bevenni Mária országát:

Fotó: police.hu

 

Az adat azért is különös, mert, mint megírtuk, a nagyszerű magyar életformát foggal körömmel védő Orbán-kormány az ideihez képest 2018-ra 50 milliárd forinttal több pénzt irányzott elő a hazánkat fenyegető, irgalmatlan migráns-áradat megfékezésére. 

A magántulajdon védelme alapvető jogunk, ám időnként a fix kerítések telepítése jogszabályba ütközik. A május 17-től módosuló Vadgazdálkodási Törvény több ponton is új feltételeket szab, különösen a vadállomány természetes életfeltételeinek biztosítása tekintetében.