Hajdu László polgármester és a XV. kerület nem kér a Fidesz propagandájából

2017. december 27., 17:08

Szerző:

Nem finomkodott Hajdu László, a XV. kerületi polgármestere Szita Károlynak, a Megyei Jogú Városok Szövetsége elnökének írt nyílt levelében. Szita Károly december elején sajtótájékoztatón közölte, hogy az önkormányzatok nem kérnek Soros György bevándorlásszervező irodáiból, és találkozást kezdeményez a többi településvezetővel, hogy egyértelműen kinyilvánítsák a véleményüket. Erről levelet is írt a polgármestereknek, erre válaszolt Hajdu.

A DK-s polgármester azt írja, hogy Szita levelének semmi köze a magyar valósághoz, tele van hazugsággal, üres kormánypropaganda az egész. Nem ezen a hülyeségen múlik a gyerekeink jövője, hanem azon, hogy lesz-e jó oktatás, lesz-e jó munkalehetőség a számukra – folytatja Hajdu.

Szerinte Szitát is beszippantotta a NER, kizárólag fideszes pártkatonaként dolgozik. Leszögezi, hogy a XV. kerület ehhez nem partner, nem fog semmilyen hazug nyilatkozatot beterjeszteni a képviselő-testület elé.

Hajdu László polgármester
Fotó: Kökényesi Gábor

Hajdu László szénája egyébként sem áll túl jól, a Fidesz már több kísérletet tett a DK-s polgármester megbuktatására, egyelőre sikertelenül. Ennek lépéseit ősszel itt foglaltuk össze.

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.