Megtalálták a budapesti fodrászatból eltűnt idős svájci nőt

2019. november 21., 13:02

Szerző:

A rendőrség eltűnés miatt körözött egy 78 éves svájci nőt, aki szerda délután ismeretlen helyre távozott egy V. kerületi fodrászatból. Az asszony kizárólag francia nyelven beszél, térben és időben nehezebben tájékozódik, de a nevét meg tudja mondani - írta korábban a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya a 168 óra megkeresésére csütörtök délelőtt közölte, hogy "a nő tartózkodási helyét azonosították", vagyis megtalálták.

110 új, várhatóan 2029-ben megérkező villamosra tervez kiírni közbeszerzést a BKK. Az idéntől érkező alacsonypadlós CAF-ok 2026 végéig megjelennek majd több új helyen, köztük a 2-es villamos vonalán is, emellett pedig több nagy fejlesztést is tervez a vállalat – derült ki a BKK Villamosfejlesztések Budapesten című sajtótájékoztatóján, amit a Száva kocsiszínben tartottak a vállalat szakemberei és Karácsony Gergely főpolgármester. Vitézy Dávid szerint viszont Karácsony Gergely olyan fejlesztésekkel kampányol, amelyeket pont ő akadályozott, szerinte a főpolgármester egyetlen villamosberuházás előkészítését sem tudja felmutatni 5 év alatt.