Élet + stílus: Orbán nem tartja be a szabályokat, de valószínűleg nem is törődik velük

2018. június 26., 12:29

Szerző:

„Jó lenne, ha Orbán Viktor elfogadná a tanácsokat a körülötte lévőktől, vagy éppen a szabójától" – mondta a Népszavának Görög Ibolya Orbán szédületes internetes karriert befutó nadrágja kapcsán.

A protokollszakértő szerint a miniszterelnök valószínűleg nem hiszi el, illetve meg sem hallgatja a kritikát. Pedig egy pocakosabb férfinak bővebb, kicsit hosszabb zakót kell felvennie, a nadrág pedig csak elől, a boka fölött bethet egy buggyot.

Orbán nem tartja be a megfelelő szabályokat, valószínűleg nem is figyel azokra – összegzett a protokollszakértő,

aki szerint ilyenkor meg kell Orbánnak mondani: miniszterelnök úr, ne haragudjon, de ez így nem jó, másikat kell csináltatni.

Orbán többször megszegte már a szabályokat, többször is zsebre-dugott kézzel jelent meg hivatalos tárgyalásokon, legutóbb pedig így fogott kezet a Magyarországra látogató osztrák kancellárral is. A diplomáciában elfogadhatatlan módon kétszer is kézcsókkal köszöntötte Angela Merkelt, de az öltözékével is többször akadt már már gond, 2013-ban például a japán császár mellett került kínos helyzetbe, a pocsék öltönye miatt – idézte fel a szakértő a lapnak.

Orbán Viktornak tegnap Herczeg Zoltán divattervező ajánlotta fel, hogy tíz perc alatt, teljesen ingyen rendbe teszi a nadrágját, tegnap estig azonban a kutya sem jelezte a miniszterelnök környékéről, hogy Orbán élne az ajánlattal – tudatta tegnap az Egyenesen című műsorban Herczeg. 

A kórházak ellenőrzését is erőforrásnak tekinti a kormányzat, úgy gondolják, hogy nem csak a finanszírozás korrigálásával, hanem a szabályok betartatása is javíthatja a betegellátást. A kórházszövetség konferenciájának második napján az ellenőrzéseket végző szakterületek vezetői szembesítették az intézményvezetőket a föltárt visszásságokkal – írja a Népszava.