Burkába öltözött provokátorok zavarták meg Karácsony Gergely rendezvényét

2018. április 4., 14:28

Szerző:

Burkába öltözött férfiak bukkantak fel az MSZP és a Párbeszéd tegnapi rendezvényén, „Köszönjük Geri" feliratú táblákkal a kezükben – írja a 444.

Mészáros Lőrinc Echo TV-je egyébként úgy számolt be a burkás látogatásról, hogy nézőik véletlenül se gondoljanak mást, mint hogy tényleg virtigli muszlimok hálálkodtak Karácsonynak:

A provokátorok természetesen ezúttal sem sem fedték fel, kicsodák is ők valójában, noha nincs ember, aki nem tudná, kik jönnek elő hetente azzal a mindennel erősebb érvvel, hogy a hazai ellenzék a bevándorlás támogatásával voltaképp iszlamizlni akarja Magyarországot, amelyre ebből adódóan pár év múlva rá se ismerünk.

A tökéletesen szellemtelen, cserébe viszont szánalmasan együgyű provokációhoz nyilván az adta az ötletet, hogy az aktuális  kormányzati propaganda szerint Karácsony zuglói polgármesterként támogatta a kerületi iszlám imaterem létrehozását. Az MSZP-P miniszterelnök-jelöltje erre azt mondta, hogy „a zuglói önkormányzatnak semmilyen támogatása nem volt szükséges ahhoz, hogy magyarországi állampolgárok a vallásukat gyakorolják”.

Azt is hozzátette, hogy a fővárosban 12 ehhez hasonló vallási közösség működik, a zuglói ezek közül a legkisebb, a többi 11 fideszes vezetésű kerületben van – emlékeztet a portál.

Az ismeretlen erők, akikről mindenki tudja, hogy kik, a legnagyobb vehemenciával Vona Gábort támadják azzal, hogy iszlám hitre tért, ebből következőleg ő is a totális iszlamizálásban mesterkedik. A miskolci avasi lakótelepen például nemrég olyan szórólapot dobáltak az összes létező postaládába, amely szerint Vona mecsetet akar építeni a tőszomszédságban.

A mozgalom legtragikomikusabb akciója mégsem ez, hanem az volt, ahogy a Jobbik zászlajában az iszlám jelképének gondolt vörös félholdat diadalmasan felfedezték, miközben a szimbólum valójában az arab világ Vöröskeresztjének, a Vörös Félholdnak a logója.