Amikor a rosszindulat hülyeséggel párosul: „kijavították" a járdát, amit kifestettek a kétfarkúak

2018. augusztus 21., 07:42

Szerző:

Nem akárhogy sikerült „kijavítani" azt a járdadarabot Székesfehérváron, aminek állapotára a kétfarkúak passzivistái már hagyományossá vált négyszínfestéssel hívták fel a figyelmet. A színes járdaszakaszoktól minden „felelős személy” lábrázást kap, sokszor rendőrt hívnak a festegetőkre, a  nyomokat pedig a lehető leggyorsabban eltüntetik. Leggyakrabban persze mosással, nem a hibák kijavításával.

De most Fehérváron nem így történt, aszfaltoztak! Na jó, nem pont úgy, ahogy elvárná az ember. 

Ilyen volt:

 Javítás után ilyen lett:

Fotó: Facebook/Magyar Kétfarkú Kutya Párt

 A kétfarkúak elképzelték, milyen utasítást kaptak a munkások: Azonnal szedjétek fel, ami színes! A többi maradhat. Ahogy egy kommentelő megjegyezte: ilyen, amikor a rosszindulat hülyeséggel párosul.

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.