Általános mozgósítás a Fideszben: irány a békemenet!

2018. március 7., 16:59

Szerző:

Boldog István mezőgazdasági gépszerelő, úgy is mint Jász-nagykun-Szolnok megyei fideszes országgyűlési képviselő politikai ügyekkel foglalkozó munkatársa levelet küldött a környék polgármestereinek, önkormányzatainak és a helyi csoportelnököknek, hogy arra buzdítsa őket, toborozzák össze az embereket, mert nagy feladat vár rájuk március 15-én:

részt kellene venniük a békemeneten.

Magyar Nemzetnek eljuttatott levélben felidézik, hogy az esemény „a kampány minden eddiginél fontosabb összejövetele lesz április 8-át, a választás napját megelőzően”. „Ez az utolsó tömegrendezvényünk választás előtt, ezért mozgósítsatok minden barátot és szimpatizánst a választókerületben!” – teszik hozzá.

Boldog Istvánnak is Magyarország az első
Fotó: Youtube

Arra buzdítanak, hogy csatlakozzanak a címzettek a békemenethez, és a fideszes kampányszlogent előhúzva azt írják, a részvétellel

„mutassuk meg az ellenzéknek, hogy Nekünk Magyarország az első!”

A levélben arra is kérik a szimpatizánsaikat, hogy szervezzék meg „csapataikat” és küldjék el Boldog István munkatársának, hány fővel vesznek részt a budapesti eseményen.

Az érintetteknek csupán négy napjuk lesz visszajelezni, sikerült-e a toborzás.

Mint megírtuk, Szili Katalin már bejelentette, hogy beáll a békemenetbe, hogy felhívja a figyelmet korunk egyik legnagyobb kihívására, a migrációs válságra.