Ez az igazi nevelési kudarc, betört a saját anyja házába, hogy ellopja a laptopját, a fűnyíróját és a szivattyúját

2018. június 26., 15:31

Szerző:

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást T. Ádám és M. Zoltán jászladányi lakosok ellen. A férfiak május 25-én a délelőtti órákban a kerítésen átmászva

bejutottak egyikük édesanyjának házába, ahonnan egy laptopot, majd a melléképületből különböző kézi szerszámokat, szivattyút és fűnyírót tulajdonítottak el:

Fotó: police.hu

A jászsági rendőrök azonosították a bejelentő fiát és annak társát, akiket gyanúsítottként kihallgattak.

A Jászberényi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére megküldte – írja a police.hu.

15:02

Amikor a fájdalom megjelenik, többnyire már olyan előrehaladott állapotban van a rák, hogy sokkal nagyobb erőfeszítést igényel a gyógyulás mind az orvosok, mind a betegséggel küzdő részéről. De mik azok a néma, árulkodó jelek, amikre érdemes odafigyelni?

13:46

A rákos betegségek jelentős része olyan kockázatokhoz köthető, mely tudatossággal megelőzhető, ilyen az elhízás, a fizikai aktivitás hiánya vagy a helytelen táplálkozás. Szerencsére nem túl bonyolult: ezeket a rákkeltő ételeket érdemes kerülni.