Beteg kiskutyának vallotta magát a pap, aki levizelte a keresztet és gyerekpornóval üzletelt

2018. december 26., 11:40

Szerző:

Egy 73 éves idahói papot 25 év börtönre ítéltek csütörtökön, miután beismerte, hogy gyerekpornóval kereskedett, sőt kábítószert is birtokolt.

A nyomozás szerint az interneten William Thomas Faucher arról beszélt egy Bruno nevű csettársával, hogy nagyon szereti a kisgyerekeket, különösen a hatéves fehér gyerekeket, és hogy nagyon szívesen meg is ölne közülük egyet.

Ennek a Brunónak dicsekedett el azzal is, hogy lepisilte az egyházi törvénykönyvet, a keresztet is, és belevizelt a miseborba.

A rendőrök azután csapta le rá, hogy valaki adott nekik egy tippet vele kapcsolatban. A házkutatás során végül több mint 2500 pornóképet találtak nála, amelyeken kiskorúak láthatóak.

Az ítélethirdetés előtt azt mondta, hogy  ő valójában csak egy nagyon beteg kutyuska, aki nagyon elszúrt dolgokat – írta a CrimeOnline nyomán a Bors.

 

Bár idősebb korban rendkívül nehéz feladatnak tűnik fogyni, a felszaladt kilókat egyáltalán nem nehéz leadni. Soha nem szabad kétségbe esni, hiszen van megoldás. Csupán tisztában kell lennünk azzal, hogy mi állhat a súlyproblémáink hátterében.