Már készül a Mátrix 4. része

2019. május 11. 12:39 - szerző: 168 Óra

Mégis készül a Mátrix 4. része, a Wachowski-testvérek már dolgoznak rajta. Ezt a – rajongók számára remek – hírt Chad Stahelski rendező erősítette meg a Yahoo!Movies-nak. Chad Stahelski rendezte a Keanu Reeves főszereplésével készült John Wick akciófilm-sorozatot, és a Mátrix első három részében ő volt a színész dublőre.

Fotó: Facebook

 

Már korábban is felröppent a hír, hogy a kultikus scifi-sorozatnak lesz folytatása, de akkor még arról lehetett olvasni, hogy az első három részt író és rendező Wachowski-testvérek, Lilly és Lana Wachowski nem vesz benne részt.

Stahelski azt nyilatkozta a Yahoo-nak, hogy nagyon örül a folytatásnak, és ha az csak megközelíti Wachowskiék korábbi munkájának színvonalát, csak egy szavukba kerül, Stahelski szívesen részt vesz a negyedik részben, dublőrként is. 

Stahelski abban nem volt biztos, hogy Lana Wachowski rendezőként is kiveszi-e a részét a munkából, de azt megerősítette, hogy a testvérpár már dolgozik a folytatáson.

A Mátrixban is főszerepet játszó Reeves korábban azt nyilatkozta, hogy csak akkor vállal szerepet a folytatásban, ha azt a Wachowski-testvérek írják és rendezik. 

A portál most újra megkérdezte a színészt.

Annak ismeretében, hogy a testvérpár valóban dolgozik a negyedik részen, Reeves kijelentette, hogy az egy ajándék lenne számára, ha visszatérhetne Neo szerepében, és nem mondana rá nemet.

(A 24.hu nyomán)