Hollik István őszintén gyűjti össze tanácsadójával a brüsszeli bürokraták bevándorláspárti kijelentéseit

2019. február 27., 10:57

Szerző:

Hollik István kormányszóvivőt mutatta be az Echo TV február 24-i Őszintén című műsora. A kormányszóvivő tanácsadója hathatós segítségével végigveszi, hogy kik a brüsszeli bevándorláspárti bürokraták, és milyen idézetek támasztják ezt alá, véletlenül épp a kormányretorikának és az új plakátkampánynak megfelelően.

Hogy mindenki megértse, miről van szó, a kormányszóvivő megkérdezte tanácsadóját, hogy éppen a migránspárti idézeteket tartja-e a kezében, ugye.

– Próbáltam fókuszálni a legérthetőbbekre, mert igyekeznek ezek a brüsszeli bürokraták nagyon körmönfontan fogalmazni, és elkerülni az igazság kimondását, de azért kibújt a szög a zsákból sok esetben

– felelte a tanácsadó.

Hollik István áttekintve az idézeteket megjegyezte, hogy Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Unió bevándorlásügyi és belügyi biztosa a migráció legalizálásáról, Antonio Tajani, az Európai Parlament elnöke a kötelező kvótáról beszélt, de a migránsvízumról is van idézet. Tanácsadója közbeszúrta, hogy „a Merkelt ki ne hagyjuk, ugye”. Mindezt kellemes zenei aláfestés kíséri.

A rövid beszélgetést Gulyás Balázs publicista osztotta meg Facebook-oldalán.

 

A műsorban szóba kerültek a civil szervezetek és az az eset, amikor az Amnesty International irodáját matricázta fel Hollik István. Ezzel kapcsolatban a kormányszóvivő elmondta, hogy az nem volt rendjén, hogy az elmúlt húsz évben ezek a szervezetek működtek, befolyásolták az emberek véleményét, és független szakártőként tűntek fel. Az emberek szerinte nem tudhatták, hogy ezt kinek a támogatásából, milyen politikai céllal teszik. Hozzáfűzte, hogy a kormány nem Soros György ellen küzd, ő maga sem, hanem Magyarországért, de ha valaki Magyarországot támadja, azt nevén nevezik.

– Mi, amikor elkezdtünk Soros György hálózatáról beszélni, akkor semmi mást nem tettünk, csak ezeket a folyamatokat kihoztuk a napfényre és megvilágították lámpával, hogy emberek, lássátok, hogy emögött a jelenség mögött egy nagyon direkt, jól körülírható politikai cél van. Soros György politikai célja, ami ráadásul nem egyezik a magyar emberek szándékával és akaratával

– jegyezte meg.

Hozzátette, hogy nyilvánvalóan ez nem tetszik azoknak a szervezeteknek és médiumoknak, akik eddig ebből az árnyékvilágból Soros György támogatásával végezték a magyar közvélemény befolyásolását.

A teljes műsort itt tudja megnézni, akit érdekel.