Bencsik András szerint 12 milliós karóra nélkül Orbán Ráhel nem is lenne komoly ember

2018. október 2., 20:04

Szerző:

Hétfő este Mészáros Lőrinc hírtelevíziójának, az Echo TV-nek a Sajtóklubjára hárult a feladat, hogy védje a védhetetlent, a négy szereplő, a műsor négy szereplője, Bayer Zsolt, Bencsik András , Szentesi-Zöldi László és Huth Gergely pedig keményen kitett magáért. simán hazaárulózták például azokat az újságírókat, akik leleplezték, hogy Orbán Viktor egy 17 milliárdos magánrepülőgépet használ, az egyik útját pedig Garancsi István fizette, de a fénypont nem ez volt, hanem amikor Bencsik András elkezdte mentegetni Orbán Ráhel 12 milliós villantását. A miniszterelnök lánya a Fidesz kötcsei piknikjén jelent meg egy  227 ezres Gucci cipőben, egymilliós Louis Vuitton táskával, a szettjét pedig egy potom 12 millió forintos karórával – egy Audemars Piguet Royal Oakkal – egészítette ki.

Bár ez felvet aggályokat – például hogy egy ilyen karóráért egy otthonápolónak 17 éven át kell dolgoznia –, Bencsik András nagyvonalúan elintézte az egészet azzal, hogy nem is komoly ember, aki nem visel drága órát.

– Azért kellett szegény Orbán Ráhelt követni, hogy azt lehessen mondani, az a karóra drága volt. Alapjában véve minden normális karóra drága, mert az olcsó karórák, hát azok a kínaiak, de azok nem komolyak

– mondta az Orbán-kormány hű apologétája, a rendszerváltás előtti Népszabadság Pártélet rovatának az egykori főmunkatársa. Az idézett rész 24:50-nél kezdődik a lenti videóban.

 (A 444 nyomán)

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.