R. Kárpáti Péter lánya, Rebeka egy 17 évvel idősebb milliárdos üzletemberrel jött össze

R. Kárpáti Péter lánya, Kárpáti Rebeka szerelmes.

2023. július 24., 07:05

Szerző:

Kiderült, hogy Lénárd András, Tiltott Csíki Sör tulajdonosa lehet az a titokzatos férfi, akibe Kárpáti Rebeka beleszeretett több mint egy éve már. R. Kárpáti Péter lánya féltve őrzi a magánéletét, és nem sok mindent hajlandó elárulni, ám nemrég az RTL Reggeli műsorában azt elmondta, ,hogy a párjával sok időt töltenek Erdélyben.

„Mondhatni, kétlaki életet folytatnak. Budapesten is van egy bázisuk, főként itt tartózkodnak, de Erdélybe is szinte minden hónapba ellátogatnak, hiszen Andrásnak kint él a családja, a gyermeke, illetve az üzleti érdekeltségei zöme is oda köti. Rebeka szívesen kíséri el, ő is nagyon megszerette a vidéket, de az édesapjához is gyakran utaznak Őrbottyánba. Péter nagyon kedveli a lánya választottját”

– árulta el a Blikknek egy névtelen informátor, aki hozzátette, hogy a párnak egyáltalán nem okoz gondot a köztük lévő korkülönbség.

R. Kárpáti Rebeka azonban nem volt hajlandó többet elárulni a párkapcsolatáról most sem: 

„Én továbbra is azt tudom mondani, hogy boldog párkapcsolatban élek hosszú ideje, de – a múlt hibáiból tanulva – nem szeretnék ennél többet elárulni a magánéletemről”

 – mondta a népszerű szépségkirálynő. 

(Kiemelt kép: R. Kárpáti Péter Instagramja)