Tömeggyilkosságnak nézték a jógaórát

Tömeggyilkossághoz riasztották a brit rendőröket szerda este. A helyszínen szembesültek a valósággal és a jóga sokszínűségével.

2023. szeptember 8., 17:37

Szerző:

A rendőrségre arról érkezett kétségbeesett bejelentés, hogy holttestek hevernek szanaszét a tengerparton. A jógaórát szervező Seascape Cafe arról írt, hogy a riasztást leadó személy a jógázókat egy gyilkosság áldozatainak nézte, ezért értesítette a rendőrséget. Utóbbiak nagy erőkkel meg is érkeztek a helyszínre – írja az euronews.com.

A tengerparti kávézó a Facebook-oldalán közölte: „Ha valaki hallotta a rendőrségi szirénákat Chapel St Leonard's-ban tegnap este fél tízkor, azt szeretnénk megnyugtatni” – írták, majd köszönetet mondtak a helyi rendőrségnek, és hozzátették: „kérjük a közösséget, vegyék figyelembe, hogy a központban esténként számos jógaórát tartunk. Nem vagyunk tagjai semmilyen őrült szektának”.

A hatóság részéről megerősítették, hogy a bejelentés bár jószándékkal, de erős tévedésben történt – ezúttal szerencsére.

(Kiemelt kép: illusztráció – emberek egy csoportja részt vesz egy jógaórán, amelyet Radha Silva tanított a floridai Miami Beach tengerpartján 2021. március 23-án. Fotó: CHANDAN KHANNA / AFP)

14:44

Tíz amerikai ATACMS rakétával támadta csütörtökre virradóra az ukrán fél a Krími hidat - közölte Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter kedden Almatiban, a Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezete (ODKB) katonai tárcavezetőinek tanácskozásán.

Az esküdtszék mind a 34 vádpontban bűnösnek mondta ki csütörtökön Donald Trump volt amerikai elnököt az ellene üzleti iratok meghamisítása miatt, hallgatási pénz kifizetése nyomán indult büntetőeljárásban.