Stefka túl nagy levegőt vett

2013. szeptember 25., 11:20

Azt állítja Stefka István
(a Magyar Hírlapban a jövő évi választásokról), hogy „a Kádár-rendszernek 2014-ben meg kell adni a kegyelemdöfést”.

Ezzel szemben a tény az,
hogy ha Orbán győz, nem kegyelemdöfést, hanem kegyelmet kap a Kádár-rendszer. A jobboldali kormány ugyanis a kommunista államhoz hasonló módszerrel, állami erővel kiirtja a profitot a közműszolgáltatásokban, államosítja a takarékszövetkezeteket meg a csődben lévő magánvállalatokat is, tetszése szerint oszt ki parancsokat a bankoknak, veszi el és osztja újra a kiskereskedelmi jogokat a dohányforgalmazásban, központosítja és maga alá rendeli a médiát, sőt Kövér László szíves közlésével még azt is fölveti, hogy jobb volna rendeleti úton kormányozni, mint törvényekkel vesződni a parlamentben. Ha Kádár János hitt volna a reinkarnációban, akkor most igazolva látná magát és hitét a Kedves Vezetőben.

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.