Mátyás Győző: Repülni jó

2018. szeptember 30., 06:49

Szerző:

Megint egyszer bebizonyosodott, mint a nap, hogy az ellenzék meg a vele egy gyékényen cseresznyéző sajtó csak az áskálódás talaján állva acsarkodik. És a hitelt érdemlés tényállása nélkül vádaskodik. Ahogy azt a riporter úr is – akinek a pártatlan tehetsége csak úgy átsugárzik a képernyőn – kérdezte, hogy hát nem mindegy, hogy ki hol nyaral. De tényleg. Most ebből a történetből kell ekkora bolhát csinálni? Egy kis repülésből? Csak azért, mert a magyar történelem fénylő csillaga szereti a focit? A sok testnevelési sportból felmentett libbantnak persze az nem tetszik, hogy a miniszterelnök úr ennek a szép férfias sportágnak a szenvedélyes híve. Na de milyen önzetlenül! Mert ezt a hódolást nagylelkűen megosztja az ő alattvalóival stadionok képében. Hiszen hány szemet gyönyörködtető arénát adományozott ő a népének, hogy az gondtalanul űzhesse a szórakozását. És ezért sivalkodik, vernyákol, rinyál, ajvékol a sok libernyák. A foci miatt. Hogy a miniszterelnök úr, akinek már egy egész világ súlyának terhe nyomasztja a vállát, hogy hát ő a csekélyke szabad idejében ne is áldozhasson a sportága oltárán. A barátja társaságában. Mert hát a sok majomparádénak már az is baj, hogy a miniszterelnök úrnak van barátja. Mert ezeknek semmi se szent, se a család, se a barátság, mert ezek csak azt tudják mondani, hogy én. Illetve hát egy barátjuk van, a Soros. Bezzeg a miniszterelnök úr ápolja a nemes férfibarátságot, és hát az csak természetes, hogy a Narancsi úr így elinvitálja őt magával a repülőjén, mint ahogy a szomszéd is elfuvaroz engem a piacra olykor a Suzukiján.

És akkor a sok agyatlan liberós tompa agyában az nem gyújt szöget, hogy itten mekkora költségspórolás esete áll fenn, mert „mindez a magyar adófizetőknek egyetlen forintjába sem kerül”. Ahelyett, hogy a sok böszme lipcsi a felhőkig dicsérné a miniszterelnök urat, amiért ennyire a figyelme középpontjába helyezi a haza érdekeit, már megint előállnak az alaptalan rágalomária cunamijával. Hogy itten a korrupció magas céjét vágták ki csak azért, mert a Narancsi úr ilyen kőgazdag. Hát ezt nagyon világosan és a rá jellemző cáfolhatatlan éles elmével megmondta a szóvivő úr, hogy a Narancsi úr „azért sikeres, mert sikeres”. És hát ugyan mi köze ehhez a miniszterelnök úrnak, aki üzleti ügyekkel nem foglalkozik? A Narancsi úr viszont olyan ügyes, hogy még az építési engedélyek beszerzése terén is tud kivételes lenni. És amúgy meg egy valóságos közbeszerzési géniusz, aki már akkor nyer, amikor… szóval szinte mindig. Tessék utána csinálni, és akkor pofázni. (Illetve akkor sem.) És tessék a Narancsi úrról példát venni, hogy így az anyagi gazdagságában sem feledkezik meg a régi barátjáról, aki csak egy miniszterelnök és ezért még megtakarítása is alig van neki.

Az idióták meg ezen rugóznak. Mert ezekbe a csírája sem szorult az együttérzésnek, naná hogy nem, hiszen ezeknek a Soros az istenük.

És hát valójában erről van szó! Az egész akció nem más, mint a Soros meg az általa fizetett Európai Parlament migránssimogató cirkuszának kicsinyes bosszúhadjárata a lejáratás politikai eszköze által! Mert ugye Soros meg ez a sok bevándorláspárti uniós fityfiritty az erőfölényük fitogtatásával be akarja telepíteni a rengeteg füstös képűt a magyar rónára, hogy még a délibáb helyén is félhold jelenjen meg.

De mi a rettenthetetlen, hős hadvezérünk élén ellenállunk, és a sok muszlimkalauz ezért indította meg a lejárató kampány teljes pályás ostromállapotát. Aminek csak egy állomása, hogy a Sargentini fúria a jelentésnek álcázott rontással meg akarta igézni a magyar népet. De ez nem elég! Most a Soros-bérenc zsoldosok le akarják járatni az önállóság utolsó lángpallosát, aki immár a bevándorlást pártoló ENSZ-szel szemben is egyedül védi a világot. Tessék csak figyelni! 56-ban egy ország várta az ENSZ-csapatokat, de nem jöttek. Hát majd most fogják küldeni őket, hogy beengedjék a migránsokat!

Úgyhogy innen üzenjük a rosszindulat mérgével beoltott libsiknek, a Soros zsebében kuksoló Európai Parlament migránssimogatóinak meg az egész világnak, hogy minket egyáltalán nem zavar, ha a miniszterelnök úr repül!

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.