Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Mátyás Győző: Hosszabbítsuk meg az Eliost Bicskéig!

2018. február 18. 08:16 - szerző: Mátyás Győző

1.

Hosszabbítsuk meg az Eliost Bicskéig!

Csak fényt akart lopni az életünkbe!

Nem égő a közvilágítási projekt!

Mi pusztán a fenti pár szerény jelmondat közrebocsátásával szeretnénk fokozni a frakcióvezető úr káprázatos, sőt egyenesen korszakalkotó direktíváinak fényét, melyekkel mintegy a legyen világosság erejével bocsátott sugarat a nyílt társadalom éjszakájába, hogy elementáris fényözönnel világítsa meg a kommunikáció dzsungelének brüsszelita sötétjében a fény ösvényének útját. (Már ha jól mondjuk.)

Az Elios-jelentés egy elfogult kampányfogás, mellyel Brüsszel meg akarja akadályozni, hogy az illiberális demokrácia fénye ragyogjon be minden magyar ház ablakán. A teljeséggel alaptalan, hamis vádakon alapuló rágalom nem más, mint „kampányfogás, egy reménytelen helyzetben lévő párt kétségbeesett próbálkozása”. Bocsánat, ez egy másik brosúra. De illik ide is, mert jól megvilágítja Brüsszel politikai nyomásgyakorlásának ravaszságát, ahogyan bele akarnak avatkozni a magyar választásokba. Legszívesebben az ellenzéki pártok listavezetőjeként is Brüsszelt neveznék meg, hogy így próbálják befolyásolni a magyar választások eredményét. Pedig volt idő, amikor az OLAF tárgyilagos és hiteles jelentéssel volt képes előállni, mint a 4-es metró ügyében, amikor leleplezte a történelem legégbekiáltóbb, legbotrányosabb korrupcióját, a szoclib bagázs bűntetteit. Na de most a minden tényszerűséget nélkülöző, elfogult ELIOS-jelentéssel csak bele akarnak avatkozni a magyar választásokba, hogy kioltsák a NER messze világló fényét.

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

2.

Mi itt a faluban kétségkívül helyt adunk a felsőbbség okos meglátásainak, hogy hát elfogultság, meg kampányfogás, beavatkozás, meg miegymás. Ezt biztosan nagyon jól veszik a népek körében, de ettől mi itt konkrétan még tudjuk, hogy ég, nem a lámpa, hanem a lábunk alatt a talaj. Mert ez az OLAF, ez nem az a fajta, hogy beérné a porhintéssel.  És ha a mi fejeseink tovább akarják folytatni az uniós pénzek lenyúlását, márpedig tovább akarják, akkor itt majd muszáj lesz valakit beáldozni. És az nyilván nem a méltóságos urak közül fog kikerülni. Így hát sejtjük, hogy ekként majd ránk, kishalakra lesz fanyalodva.

Pedig mi itten csak néztük mikor lejött hozzánk a Voldemort-brigád, kiadta az ukázt, hogy mit hogy kell lezsírozni, mert ha nem az nyeri a pályázatot, akit kijelöltek, akkor a nyakunk köré csavarják a tökünket. Hát pontosan az nyert, akit mondtak, aztán ennek folyományaként most meg majd az OLAF miatt szorongatják a tökünket. Szóval az volna itt a kérdés: ha már majd el kell vinni a balhét, akkor lehetne-e legalább most egy kis trafikbani, pár száz hektár földbeni kompenzáció? Mert a pályázatért úgysem kaptunk semmit, tökfacsaráson kívül.

3.

Mi, a NER-party nevű abszolút független és elfogulatlan civilszervezet nevében teljes mellszélességgel utasítjuk vissza Brüsszel minden alapot nélkülöző jelentésnek álcázott rágalomáriáját, amellyel bele akar avatkozni a választási kampányba. És ha ezt nem érti meg, akkor a nyomatékosítás erejével Brüsszelig érő élőlánccal fogjuk a tiltakozás útját kikövezni!

Mert ez az OLAF-viccelődés nem más, mint a csúsztatások és a minden alapot nélkülöző rágalmak orgiája, amelyet a Soros diktált. Mert ne legyenek kétségeink: ezt az OLAF-Brüsszelt is a  Soros igazgatja dróton a fizetési listáján foglalkoztatott képviselők által. És az a célja, hogy a magyar közvilágítási pályázatokat is ő kapja meg, hogy sötétségbe boríthassa szeretett hazánk utcáit. Nyilvánvalóan a célból, hogy az Afrikából betelepített migránsok sok milliói jól beleolvadjanak a sötétségbe. Mondjuk igaz, hogy a mi ELIOS-fiúnk munkája nyomán is ölég durván sötét lett, de az más. Az nemzeti sötét.

Úgyhogy mi, a leghitelesebb civilszervezet visszautasítjuk Soros-Brüsszel ellenséges machinációit, melyeknek a rosszindulatú fogafehérje különösen megmutatkozik azáltal, hogy a miniszterelnök úr családját támadják. És itt megint lelepleződik a liberális álnokság, ahogy az elfogultság mérgébe mártott kettős mércével ítélkeznek. Mert hát mit akar ez a Brüsszel, talán azt, hogy ha valaki a miniszterelnök úr rokona, az mindjárt szőrcsuhát viseljen, meg kéregessen az aluljáróban, hogy annyit is érjen, mint a Lázár miniszter úr olyan okosan megmondta? Hogy aki rokon, az már ne is üzletelhessen, annak már ne is lehessen saját lábú közbeszerzése? Hát micsoda tobzódása ez a kettős mérce tivornyájának!

Nem engedhetjük, hogy az OLAF vején találja a szöget!