Mátyás Győző: Fényes jövő  

2018. november 11. 06:00 - szerző: Mátyás Győző

Először is leszögezem, hogy a Nagyfőnök egy zseni. Mit zseni, egy géniusz! Tagolva mondom, hogy értsétek, meg hogy jól kivehető legyen a felvételen, amit készítetek. Gé-ni-usz. Mert emlékezzetek, volt azért para, hogy ezek a brüsszeli majmok berágnak, és elzárják a pénzcsapot. Cidriztünk, hogy túl sok lesz már az anyázás, addig gyalázzuk a Soros-bérenc gyarmatosító nénikéjüket, addig üzengetünk nekik, hogy ők is megértsék, amíg tényleg megértik. Hogy mi csak a zsozsót akarjuk lenyúlni, de nagy ívben teszünk a hülye európai izéikre, amikkel fárasztani szoktak. Szóval én mondtam, hogy csak az fogjon a húrok feszítéséhez, ki tudja, hol áll meg. Ne bámuljatok olyan bután, hát van nekem műveltségem is! Szóval ne mondjátok, hogy nem majréztatok, hogy mi lesz, ha Brüsszel besokall a sok anyázástól, és leállítja a kifizetéseket. Én már kinéztem egy egész partszakaszt az Azori-szigeteken. Marbella már uncsi. Tudjátok, az mennyiben van? És épp nyerőre állt a terrisztrikus szisztéma reorganizációjának… hát ki se tudom mondani a címét. A menedzserem gründolta a projektet. Amúgy tudjátok, mi ez? Ürgeöntés. Gyerekkoromban imádtam, s rájöttem, hogy most is megnyugtatással van rám, úgyhogy ez a kikapcsolódási időtöltésem. És lenyúlok rá pár száz milla uniós zsozsót. De hát nektek itt az asztal körül mind megvan a sok milliárdos okosságotok. És amikor ez az OLAF nevű akármi elkezdte itten vején találni szöget… Hát most mit izéltek, magunk között nem így mondjuk? Na jó, szóval amikor elkezdték a rágalom mocskával illetni ezt a nemzet jövőjét szolgáló pályázatot, akkor azt hittem, vége, beintenek. és nincs több zsozsó. 

De a Nagyfőnök kicselezte őket, merthogy ezen a kongresszuson Helsinkiben aláírta azt a hülye fecnit, ha már ezeknek a néppárti fürjeknek ez olyan fontos, és innentől fogva mattolva vannak, és megint ömlik a zsozsó.

Évek óta mondjuk, hogy éljen az illiberális demokrácia, meg csesztetjük a civileket, tojunk a jogállamra, a Nagyfőnök meg szempillantás nélkül aláírja a homlokellenkezőjét. Hogy éljen a liberális izé, a civil meg jogállami bohóckodással együtt. A Nagyfőnök zseni! Tán még valami hippi kiáltványt is aláírt volna, ha az az ára a lóvénak. Egy igazi hazafi! Úgyhogy buli van, kollégák, dől tovább az uniós zsozsó, mi meg lop… fejlesztünk tovább. És az ő pénzükből megfinanszírozzuk a Brüsszelt gyalázó propagandát is.

   *

Most a megérdemelt büszkeség dagadásával hívjuk fel a figyelmet arra, hogy minket, a NER-party nevű teljesen pártatlan civil szervezetet mindig is a nemzet kiapadhatatlan érdekeinek szem előtt tartása vezérelt. Mert amikor ez az OLAF-Brüsszel kiadta magából ezt a bosszúszomjas hazugságáradatot, amivel az ifjú vállalkozók gyöngyét megpróbálta bűnszövetkezetnek beállítani, mi már akkor egy Elios-lámpa fényével világítottunk rá az igazságra. Pontosan azt írtuk akkor, hogy „teljes mellszélességgel utasítjuk vissza Brüsszel minden alapot nélkülöző jelentésnek álcázott rágalomáriáját, amellyel bele akar avatkozni a választási kampányba”. És a mi akkori, elevenbe találó közleményünk szinte szóról szóra megegyezik a kormány mostani nyilatkozatának vejével… izé velejével. Nem véletlenül, mert összeköt minket az, hogy csupán a nemzet javát akarjuk. (Mi például egy új tízezer négyzetméteres székházat, meg azt, hogy újabb 10 állami vállalat támogasson bennünket, persze csakis az önkéntesség elvén.)

De mi, a hitelesség csúcsán álló civilszervezetként rámutattunk arra is, hogy a sátáni rosszindulat érdeke mozgatja ezeket a bevándorláspárti brüsszelitákat a Soros zsoldjában állva. Valójában meg akarták akadályozni a közvilágítási projektet, azért hogy így a Sorosnak könnyebb legyen betelepíteni a migráncsokat a sötétség leplébe olvadva. Nem véletlen, hogy az OLAF tovább üti az ebet a karóhoz, és fenyegetőzik a bizonyítékok súlyával. Annak ellenére, hogy a mi elfogulatlan rendőrségünk a kellő alaposság erejével kivizsgálta az ügyet, és a bűnelkövetésnek még a nyomát se találta. Persze a migráncspárti sajtó most azon rugózik, hogy senkit se hallgattak ki. Ebből is kitűnik a dilettantizmusuk tobzódása. Hát egy lámpa-ügyben nem hallgatni kell, hanem nézni! Hogy volt-e lámpa vagy nem-e. Persze ha van lámpa, ezeknek az se eléggé fénylik. Hát lehet, hogy kicsit sötét lett, de ez nemzeti sötét!

Úgyhogy innen szólítjuk fel a Soros emlőjén nevelkedett brüsszeli bürokraták rosszindulatát, hogy azonnal hagyják abba a kampányáskálódásukat!

Több tiszteletet a magyar közvilágításnak!

Hosszabbítsuk meg az Eliost Brüsszelig!