Mátyás Győző: Fake news

2018. március 18. 08:50 - szerző: Mátyás Győző

Most aztán mindennél fényesebben lepleződött le az ellenzéki fake news média, amelyik a Soros tenyeréből cseresznyézik. Azt a szemenszedett csúsztatást voltak képesek állítani, hogy a haza bölcse a nemzeti ünnepen megfenyegette a magyarokat. Mert azt mondta volna, hogy „a választás után elégtételt fogunk venni”. Hát mi ez, ha nem a szándékos ferdítés orgiájának csimborasszója? Mert a nemzet megmentője, Európa vezérlő csillaga, az univerzum védőszentje azt mondta, hogy „a választás után elég ételt fogunk enni”. Hát ebből a mondatból csak úgy süt az ország iránt érzett felelősség gondja, és a nélkülözők felkarolásának programja. Ez egy szociálisan szuperérzékenységtől hajtott jövőkép, amelyik a magyar gazdaság beláthatatlan felívelésére alapozva rajzolja meg a magyar gazdaság beláthatatlan felívelésének perspektíváját. A magyarság távlatának eme pozitív üzenetét torzította el a valótlanság mocsarában szügyig dagonyázó ellenzéki fake news média.

Hát mit is várhatunk ettől a Soros emlőin tobzódó médiától? Talán a magánélet szentségének tiszteletét?

Fotó: Merész Márton

Tessék megnézni, hogyan törölték bele a sáros lábuk bakancsát a feddhetetlen miniszterelnök-helyettes úr privátszférájába. Aki csak úgy magánéletileg akart élni a hobbijának, de a gátlástalan fake news média nem szégyellte meglovagolni a vele kapcsolatos rénszarvast (jávorszarvast?). Csak azért, mert a potom 5 milliós vadászatot állítólag(!) az a vállalkozó fizette a miniszterelnök-helyettes úrnak, akinek bőven jutott állami pénz a szállodáira, no meg pótolhatatlan bölcsességekben bővelkedő megnyitóbeszéd is, amit a miniszterelnök-helyettes úr tartott. Ha nem számítjuk is, hogy egy ilyen beszéd értéke (hasonlóan a miniszterelnök-helyettes úr politikai tevékenységéhez) úgyszólván felbecsülhetetlen, hát akkor is micsoda dolog, hogy itten páros lábbal vájkálva a magánéletben, a fake news média mindjárt korrupciót emleget? Amelyiknek a szűklátókörű kicsinyességére jellemző, hogy nem a nagy összefüggéseket, mondhatni a szálloda csillogó homlokzatát nézik, hanem az apró-cseprő részleteket. A fake news média leragad a mibűl szűkkeblű kérdésénél, miközben mindannyian büszkék lehetünk arra, hogy épül-szépül az ország: sorra épülnek a futballpályák, a stadionok, a futball… izé stadionok: és akkor az ellenzéki rosszindulat irigysége elkezd itt szarakodni a részletekkel. Hogy be kellene vallani adózásilag az ajándékot! Pedig valójában a miniszterelnök-helyettes úr ajándékozta meg a vállalkozót az ő magnetikus jelenlétével! És akkor még nem is került az említés sorsára, hogy a miniszterelnök-helyettes úr itten a hazafias cselekedet legfelső fokát hajtotta végre szinte önszorgalomból. Tudjuk a közszolgálati híradó pártatlan tudósításából, hogy Svédország ma úgyszólván a pokol legmélyebb bugyra, ahonnan menekülnek az emberek a migránsok elől. A miniszterelnök-helyettes úr a hiteles szemtanú erejével akart beszámolni eme borzalomról, ugyanakkor segített a svéd kollégáknak szakszerűen ritkítani a rénszarvasokat, mielőtt a migránsok hordái iszlamizálják őket Soros György parancsára.

Úgyhogy azon már nem is csodálkozunk, hogy a fake news média a rágalomária micsoda hadjáratát indította a patyolattisztaság mintaképe, a Kósa képviselő úr ellen. Ahelyett hogy földig borultak volna a hála zsámolyán, amiért a Kósa képviselő úr így a haza pénzügyi megmentését helyezte kilátásba.  Mert ezt a leírhatatlan mennyiségű ökörséget, izé örökséget az állampapírok felé terelte. Szinte látjuk magunk előtt a képet, ahogy a képviselő úr a brókerek Toldijaként átvágja az adósságcsapda gordiusi csomóját, lerázza a külföld rabigájának fenyegetéseit és megteremti a pénzügyi egyensúly omegáját. Hát mi ez, ha nem a haza üdvén munkálkodás csúcsa. Az ilyen hős a legmagasabb kitüntetést érdemli, nem ezt a kicsinyes csesztetést, hogy a hazátlan liberális média fennakad potom nyolcszáz milliócskán, amit a mamának utaltak volna. Nemhogy meglátnák ebben a gesztusban a család és hazaszeretet példaértékű szimbólumát. Ahogy rendes fiúgyermek gondoskodik a család jólétéről. De ez csak azoknak fáj, akiknek már semmi se szent, és akik a Soros zsoldjában állva le akarják rombolni a családot és meg akarják semmisíteni a nemzetet. Akik az ENSZ kottájából fújják a brüsszeli migránsok nótáját.

 De hiába támad a fake news média gátlástalansága, az emberek átlátnak a Soros-média hazugságcunamijának szitáján.